95-vuotisjuhlaottelu Ratinassa

13.09.2016 23:49

TaPa A pelasi sarjapelinsä PIFiä vastaan poikkeuksellisesti Tampereen Stadionilla. Seuran 95-vuotisjuhlaottelu sisälsi alun juhlallisuudet ja lopuksi muistomitalien jaon pelaajille.

Itse otteluun TaPa lähti hyvin latautuneena, olihan kyseessä juhlaottelu loistavissa puitteissa Ratinassa. TaPa loi alussa parempia tilanteita PIFin maalille. Juuso Niemiselle muodostui TaPan paras maalipaikka läpimurrosta vasemman laidan kautta. Tällä kertaa osumaa ei tullut.

Metin Aalto vei TaPan johtoon ajassa 16", mutta PIF tasoitti ensimmäisen jakson lopuksi. Toisella jaksolla voittomaalin TaPalle teki Nieminen, joka tällä kertaa onnistui laukaisemaan pallon verkkoon. TaPa vie tärkeät pisteet lukemin 2-1 ja paransi sijoitustaan taulukossa.

Tärkeää oli myös voitto juhlapelissä. Ottelun lopuksi Heidi Lehtinen ja Rauno Kosamo jakoivat mitalit pelaajille.