Ikaalisten tapahtumarikas matkapeli

10.01.2016 19:18

Ikaalisten perjantai-illan peli olisi voitu hyvin päättää jo ensimmäisen jakson jälkeen. Tylyt 7-0 lukemat jäivät tulostaululle taukotilanteessa. TaPa ei joukkueena esittänyt tänään aivan parasta osaamistaan, mutta oli silti ylivoimainen ja vei pisteet IkUlta lopulta lukemin 11-2.

Neljä maalintekijää teki tänään tuplat, kun Arttu Nurminen, Arsim Rizani, Tony Pakkanen ja Leevi Toivanen onnistuivat kahdesti. Mainitsemisen arvoinen on myös SImeon Seitz tehoilla 1+2 ja kauden parhaalla esityksellä.

Ottelua varjosti TaPan kaksi punaista korttia. Vastustaja IkU sai mietittävää kun pistetili näyttää yhä edelleen pyöreää nollaa. Helmikuun loppupuolella on mahdollisuus revanssiin Pirkkahallilla, kun on vuorossa joukkueiden toinen kohtaaminen. TaPa sen sijaan siirtyi voitollaan sarjakärkeen - tosin takana puuskuttaa Valo ilman tappioita ja kaksi ottelua vähemmän pelanneena.