Ikurista kauden ensimmäinen voitto

19.05.2016 23:52

TaPa lähti hakemaan kauden ensimmäistä voittoa Ikurin kotistadionilla. Sää oli sateinen, kylmä ja siten olosuhteiltaan haastava. Vieraaksi saapuneelta Liedolta puuttui myös voitto, joten kovaa kamppailua oli tiedossa.

TaPa aloitti vahvasti ja sai luotua hyökkäyksiä, mutta Juuso Niemisen laukomaa tolppaa lähemmäs ei päästy. TaPalla oli myös lukuisia kulmapotkuja ottelun aikana, mutta niistäkään ei saatu tulosta aikaan.

Ensimmäisen jakson lopussa myös Lieto sai painetta ja pääsi muutaman kerran yrittämään TaPan maalille. Jetro Rantapaju piti kuitenkin maalinsa puhtaana ja antoi näin TaPalle mahdollisuuden tavoitella voittoa. Tauolle mentiin tasalukemissa 0-0.

TaPan voittomaalia saatiinkin sitten odotella aivan ottelun viimeiselle lisäminuutille asti. Mutta hienoa kannattaa odottaa, totesi myös nelihenkinen katsojajoukko. Tilanne lähti TaPan kulmapotkusta, jonka Rene Rintamaa lähetti maalille, jossa Akseli Järvisen oikea-aikainen esilletulo tuotti voittomaalin. Maaginen polvi ohjasi pallon takaylänurkkaan ja TaPa sinetöi kauden ensimmäisen voittonsa. Ohessa video maalista.

TaPa jatkaa sarjassa kolmella pisteellä. TPV luopui sarjasta ja siitä pelistä saatu tasapelipiste menetettiin. Kaksi epäonnista tappiopeliä olisi ollut hyvin voitettavissa, joten TaPalle on vahvasti pisteitä vielä tulossa. Tuleeko niitä ja mihin se taulukossa riittää? Tästä antaa osviittaa tulevan viikonlopun matkapeli Raisioon. Pystytäänkö RaiFu haastamaan?