Sarjakauden avaus Ylöjärven liikuntahallissa

27.11.2016 23:32

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Tämän läpiajon maalivahti selvitti hienosti

Ylöjärven liikuntakeskuksessa TaPa 07 pelasi sunnuntaina historiansa ensimmäiset viralliset futsalin sarjaottelut. Poikien P10 Liiga käynnistyi kahdella ottelulla. Se kaikkien aikojen ensimmäinen vastustaja oli tällä kertaa Ilves 07. TaPa hallitsi peliä ja vei lukemin 3-1. Yksi maali meni omiin oman puolustajan pompusta.

Toiseen otteluun TaPa sai unelma-alun Mad Maxia vastaan. Kaksi minuuttia, ensimmäinen vaihto ja taululla lukemat 2-0. Pelin viimeisellä minuutilla mentiinkin sitten lukemissa 3-3, kun Mad Max sai tuikattua voittomaalin. Tasainen koitos ja kättelyt tähän päälle.

TaPa 07 aloitti taivalluksen futsalin parissa suoraan Liigassa, aloitti voitolla ja melkein se toinenkin tuli. Ei hassumpi aloitus haastajilta.