TaPa otti ensimmäisen sarjapisteensä

04.05.2016 11:54

Paikalliset kamppailut TPV:n kanssa ovat aina olleet kiihkeitä ja värikkäitä. Näistä lähtökohdista käynnistyi myös A20 Kakkosen kamppailu Kaupissa TaPan toimiessa kotijoukkueena. Ja värikkäitä tapahtumia riitti.

Ensimmäinen jakso meni selkeästi saman kaavan kautta. TPV tukki hyvin keskikentän ja TaPan oli vaikea päästä omalta alueelta avaamaan peliä. Kun se sitten viimeinen onnistui ja pallo saatiin vastustajan puolelle, alkoivat TPV:n vaikeudet. TaPa pystyi nopeilla hyökkäyksillä luomaan vaarallisia maalitilanteita.

Peli aaltoili tasaisesti jakson loppupuolelle, kunnes TaPan Juuso Niemistä tavoiteltiin kärjestä pitkällä pallolla. Puolustajien estelyistä huolimatta Nieminen kesytti pallon alas, karkasi puolustajilta, ja ohitti vastaan tulleen maalivahdin. TaPa oli siirtynyt ajassa 35" hienoista ennakkosuosikkia vastaan 1-0 johtoon.

Toisella jaksolla TPV:n pelissä alkoi näkyä tuskainen yritys saada kavennusmaali. Kova yritys tuotti lopulta tulosta, kun ajassa 71" TPV:n Jesse Heino onnistui tuikkaamaan puolustajan edestä melko vaarattoman näköisestä tilanteesta lukemiksi 1-1.

TaPalle tarjottiin vielä voittomaalia rangaistuslaukauksen merkeissä. Tällä kertaa tämä mahdollisuus jätettiin kuitenkin käyttämättä, kun TPV:n maalivahti torjui laukauksen. Viimeisillä minuuteilla ei tilastomerkintöjä saatu aikaan, joten pisteet jaettiin Kaupin kostealla kentällä.

TaPa matkustaa äitienpäivänä länsirannikolle ja kohtaa Interin Kupittaalla. Tuleeko äideille tuliaisia Turusta?