Tuiskun kaadossa

27.01.2016 22:36

Oriveden liikuntahallissa kotijoukkue Tuisku haki revanssia Pirkkahallin tappiolleen. Vierailija TaPa hallitsi edellistä peliä, mutta joutui silloin tiukille ottelun keskivaiheilla. Ratkaisu tapahtui ottelun lopussa ja niin kävi myös tällä kertaa. Viime hetken rutistus toi TaPalle voiton 5-2.

Ensimmäinen jakso ja toisen jakson puoliväliin asti mentiin tasaisissa merkeissä, mutta sitten alkoi tapahtua. Tuisku meni 32" minuutilla johtoon 2-1 Ossi Kolin maalilla. TaPa vastasi muutaman minuutin välein viimeistellen kahdesti kun tehopari Nurminen-Kääriäinen oli vauhdissa. TaPa meni siis uudelleen johtoon ja lopulta voittoon viime minuuttien kahdella osumalla.

Tuloksellisesti illan pistenikkari oli TaPan Santeri Kääriäinen lukemin 2+1. Myös Arttu Nurminen onnistui ja teki kaksi maalia. TaPa otti voiton myös joukkueiden toisessa kohtaamisessa ja jatkaa sarjan kärkikahinoissa seuraavaan kotiotteluun kun vastassa on FC Kangasala.