Pisteet Naantalista

16.10.2016 12:33

95-vuotisjuhlaottelu Ratinassa

13.09.2016 23:49

TaPa A pelasi sarjapelinsä PIFiä vastaan poikkeuksellisesti Tampereen Stadionilla. Seuran 95-vuotisjuhlaottelu sisälsi alun juhlallisuudet ja lopuksi muistomitalien jaon pelaajille.

Itse otteluun TaPa lähti hyvin latautuneena, olihan kyseessä juhlaottelu loistavissa puitteissa Ratinassa. TaPa loi alussa parempia tilanteita PIFin maalille. Juuso Niemiselle muodostui TaPan paras maalipaikka läpimurrosta vasemman laidan kautta. Tällä kertaa osumaa ei tullut.

Metin Aalto vei TaPan johtoon ajassa 16", mutta PIF tasoitti ensimmäisen jakson lopuksi. Toisella jaksolla voittomaalin TaPalle teki Nieminen, joka tällä kertaa onnistui laukaisemaan pallon verkkoon. TaPa vie tärkeät pisteet lukemin 2-1 ja paransi sijoitustaan taulukossa.

Tärkeää oli myös voitto juhlapelissä. Ottelun lopuksi Heidi Lehtinen ja Rauno Kosamo jakoivat mitalit pelaajille.

-Jan

Maalijuhlat Musassa

26.08.2016 23:28

Syyskauden ensimmäiseen vieraspeliin TaPa A lähti hakemaan voittoa Porista. Musan kaupunginosan viehättävä nurmikenttä tarjosi puitteet ottelulle, jossa isäntänä toimi siis paikallinen Musan Salama. Juuso Nieminen sai olla ottelun avausmaalin tekijä heti ottelun alussa ajassa 6". 0-1 lukemissa mentiin myös puoliajan tauolle.

Tiedossa ei ole mitä katsomon takaisessa TaPan pukukopissa tauon aikana tapahtui, mutta näillä eväillä tämä ottelu voitettiin ja vieläpä selvin lukemin. Loppuminuuteilla TaPa  latoi vielä kuusi maalia ja vei sarjapisteet Tampereelle lukemin 7-0. Aikamoinen ilotulitus viikon takaiseen kotipeliin verrattuna.

TaPa on taas tiukasti kiinni sarjakamppailussa, mutta pelejä on vielä jäljellä. Syksyllä nähdään mihin rahkeet riittävät. Seuraavan kerran TaPa pelaa kotiottelunsa PIF:iä vastaan. Kyseessä on Tampereen Palloilijoiden 95-vuotisjuhlaottelu ja se pelataan Ratinassa sunnuntaina 28.8.2016 alkaen klo 14:15.